​Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi cu Alin Toşca în componenţă, a obţinut o victorie şi în ultima etapă a sezonului în Grecia, duminică, scor 2-0 în deplasare cu PAS Giannina, informează News.ro.

Razvan LucescuFoto: paokfc.gr

Golurile au fost marcate de Akpom ’61 şi Şahov ’80.

Toşca a jucat pe toată durata partidei.

În 30 de partide, PAOK a obţinut 26 de victorii şi patru rezultate de egalitate, acumulând 80 de puncte. Punctajul a fost afectat de penalizarea de două puncte cu care clubul a început sezonul actual, sezon în care PAOK a câştigat titlul după o pauză de 34 de ani. Performanţa lui Răzvan Lucescu va rămâne în istorie şi din alt motiv. Este pentru prima dată după 55 de ani când o echipă din Grecia câştigă titlul fără să fie învinsă. Ultima dată se întâmpla în 1964, atunci când Panathinaikos obţinea 24 de victorii şi şase egaluri şi încheia campionatul fără înfrângere.

Pentru PAOK Salonic, ultimul obiectiv al sezonului rămâne Cupa Greciei. Echipa lui Răzvan Lucescu va juca finala competiţiei pe 11 mai cu AEK Atena, echipă în faţa căreia a cucerit trofeul în ultimii doi ani. Dacă va câştiga şi Cupa, Lucescu va intra în istorie ca primul antrenor care reuşeşte eventul sub culorile alb-negre, potrivit Mediafax.