Lionel Messi rămâne cu picioarele pe pământ după victoria obținută pe Camp Nou în fața lui Liverpool, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Champions League. Autor al unei duble, argentinianul s-a declarat uşor nemulţumit de faptul că Dembele n-a reuşit să înscrie la ultima fază, când a șutat în braţele lui Alisson, precizând că returul va fi unul dificil. "Ştim că nu este totul încheiat, pentru că mergem pe un stadion cu tradiție", a spus Messi.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Este un rezultat bun, dar am avut o ocazie rarisimă la ultima fază (n.r.ocazia lui Dembele din ultimele secunde ale partidei, când a tras în brațele lui Alisson) . Era mult mai bun un scor de 4-0. Este, înr-adevăr, un rezultat bun şi acesta. Ştim că nu este totul încheiat, pentru că mergem pe un teren dificil, pe un stadion de tradiţie. A fost un meci cu ritm, solicitant, s-a jucat de la o poartă la cealaltă. S-a jucat pe contre, iar noi am intrat în acest joc. Nu eram obişnuiţi cu asta, noi eram obişnuiţi să avem posesia şi să punem presiune pe adversar", a declarat Lionel Messi la finalul meciului, potrivit Telekom Sport.

Ce a spus despre golul de 3-0

"Într-adevăr, a fost o execuţie spectaculoasă, sunt extrem de mulţumit de felul în care am marcat. Suntem într-un moment definitoriu al sezonului şi trebuie să fim uniţi, noi, jucătorii, publicul. Să fim toţi, împreună, să nu criticăm, să mergem toţi mai departe", a precizat argentinianul.

Despre gestul făcut la golul de 2-0, când le-a transmis fanilor să tacă, după ce l-au fluierat pe Coutinho: "Trecem prin momente foarte frumoase, în care trebuie să fim mai uniţi ca niciodată, noi jucătorii şi suporterii. Avem acelaşi principiu ca întotdeauna, câştigăm doar împreună şi nu trebuie nimeni criticat. Trebuie să mergem înainte şi să câştigăm totul împreună. Mai sunt puţine meciuri, avem trei finale şi trebuie să fim uniţi. (Gestul a fost pentru Coutinho?) Da, pentru că nu îmi place să văd un coleg trecând prin asta. Nu contează ce s-a întâmplat, trebuie doar să fim uniţi pentru restul sezonului. Trebuie să mergem înainte, pentru că mai e foarte puţin", a mai spus decarul catalanilor.

Barcelona s-a impus la scor de neprezentare pe teren propriu în fața celor de la Liverpool și este cu un picior în finala Champions League de la Madrid. Luis Suarez a deschis scorul în minutul 26, iar Lionel Messi a închis tabela cu o "dublă" de senzație (75' şi 82').

S-ar putea să te intereseze și:

Ernesto Valverde: "Trebuie să fim atenți în retur. Și anul trecut am avut un avantaj de trei goluri și știm foarte bine ce s-a întâmplat"

Jurgen Klopp: "Adevărul este că am jucat bine, în ciuda înfrângerii. Messi este un fotbalist incredibil"

VIDEO Arta executării loviturilor libere - Lionel Messi, o bijuterie de gol împotriva lui Liverpool

VIDEO Barcelona - Liverpool 3-0 / Suarez și Messi au deschis drumul spre o nouă finală - "Dublă" de senzație pentru argentinian

FOTOGALERIE Barcelona - Liverpool 3-0/ Catalanii, cu un pas în finala Champions League