Lionel Messi a reușit o "dublă" în meciul retur al semifinalei dintre Barcelona și Liverpool, golul al doilea al argentinianului fiind o adevărată . Decarul catalanilor a avut o execuție fabuloasă dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, direct în vinclul porţii lui Alisson, fără nicio şansă pentru portarul brazilian.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ce a spus Messi despre execuția sa:

"Într-adevăr, a fost o execuţie spectaculoasă, sunt extrem de mulţumit de felul în care am marcat. Suntem într-un moment definitoriu al sezonului şi trebuie să fim uniţi, noi, jucătorii, publicul. Să fim toţi, împreună, să nu criticăm, să mergem toţi mai departe", a declarat Messi, potrivit Telekom Sport.

Barcelona s-a impus la scor de neprezentare pe teren propriu în fața celor de la Liverpool și este cu un picior în finala Champions League de la Madrid. Luis Suarez a deschis scorul în minutul 26, iar Lionel Messi a închis tabela cu o "dublă" de senzație (75' şi 82').

Vezi mai jos reușita superbă a lui Messi:

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Barcelona - Liverpool 3-0 / Suarez și Messi au deschis drumul spre o nouă finală - "Dublă" de senzație pentru argentinian

FOTOGALERIE Barcelona - Liverpool 3-0/ Catalanii, cu un pas în finala Champions League