Antrenorul formaţiei Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, şi-a lăudat jucătorii pentru spiritul de luptă arătat în meciul tur cu Tottenham, din semifinalele Ligii Campionilor, scrie News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"A fost o seară încredibilă. Ajax a fost foarte puternică încă de la început. În primele minute am dominat clar şi am marcat un gol superb. După acel moment, Tottenham şi-a schimbat sistemul, a jucat mai lung şi asta ne-a pus probleme. Băieţii s-au luptat bine, dar ar fi trebuit să ţinem mai mult balonul în repriza a doua. De asemenea, poate ar fi trebuit să jucăm mai calm. Şi e păcat că Neres nu a marcat (n.r. - minutul 78, când a trimis balonul în bară).

Să câştigi cu 1-0 la Tottenham este un rezultat fantastic. Ştim că trebuie să facem mai bine săptămâna viitoare, pentru a termina munca. Dacă vrem să ajungem în finală, trebuie să ne îmbunătăţim. Această echipă se poate lupta. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor mei şi de spiritul lor de luptă", a declarat Erik ten Hag.

Formaţia Ajax Amsterdam a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Tottenham Hotspur, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Donny van de Beek, în minutul 15.

S-ar putea să te intereseze și:

FOTOGALERIE Tottenham vs Ajax 0-1/ Magia continuă - Lăncierii, favoriți la calificarea în finală

VIDEO Tottenham - Ajax 0-1 / Olandezii, cu un pas în marea finală - Echipa lui Pochettino a fost salvată de bară pe final de meci

Mauricio Pochettino, după înfrângerea cu Ajax: "Suntem încă în viață. Cred că este încă deschis, chiar dacă va fi dificil"