Manchester United și Chelsea au terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul etapei cu numărul 36 din Premier League. În urma acestui rezultat, Manchester United rămâne pe poziţia a şasea, la trei puncte distanță de locul 4, ultimul care asigură prezența în ediția viitoare a Champions League. În altă partidă a zilei, Manchester City a învins-o cu 1-0 pe Burnley și a revenit pe primul loc.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Diavolii" au deschis scorul în minutul 11, prin Juan Mata, iar Marcos Alonso a egalat pentru londonezi, în minutul 43, după o gafă imensă a lui David de Gea. Goalkeeper-ul lui Manchester United a respins în față şutul trimis de Rudiger de la 25-30 de metri, iar Alonso a fost pe fază și a împins mingea în poartă.

Cu două etape înaintea finalului sezonului, Chelsea ocupă locul patru în clasament, ultimul care asigură prezența în ediția viitoare a Champions League. De partea cealaltă, Manchester United se află pe șase.

Tot duminică, Manchester City s-a impus la limită pe terenul lui Burnley, scor 1-0, revenind în fruntea clasamentului. Aguero a marcat unicul gol al meciului, în minutul 63. "Cetățenii" au un avans de doar un punct față de Liverpool, ocupanta locului doi.

S-au disputat duminică:

Leicester - Arsenal 3-0

Burnley - Manchester City 0-1

Manchester Utd - Chelsea 1-1

Clasament:

1. Manchester City 92 puncte

2. Liverpool 91

3. Tottenham 70

4. Chelsea 68

5. Arsenal 66

6. Manchester Utd 65