Construit cu sute miliarde de euro şi întreţinut cu alte câteva sute de milioane în fiecare an, proiectul PSG şi-a demonstrat superioritatea în Franţa, una uşor de anticipat. Totuşi, vedetele din Paris mai şi pierd, aşa cum a fost cazul meciului din finala Cupei Franţei, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

PSG a fost învinsă cu 6-5 de Rennes, după executarea loviturilor de departajare, şi ratează şansa de a-şi mai trece un trofeu în palmares. Totuşi, evenimentele cu adevărat neplăcute pentru PSG s-au petrecut abia la finalul partidei. Pe un Stade de France aproape gol, fotbaliştii lui Tuchel au urcat în tribună pentru a-şi ridica medaliile de pierzători, iar Neymar s-a dat din nou în spectacol.

Superstarul brazilian a lovit cu pumnul, din senin, un suporter care îşi îndreptase obiectivul telefonului mobil spre el. Fără prea multe explicaţii şi fără să ceară lămuriri, Neymar l-a lovit cu dreapta în zona feţei.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Surpriză în finala Cupei Franței: Rennes a câștigat trofeul după ce a învins-o pe PSG la loviturile de departajare

Vezi mai jos momentul în care Neymar îl lovește pe suporterul aflat în tribună: