​Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că elevii săi trebuie să uite partida din meciul tur, contând pentru semifinalele Cupei României, câştigată în deplasare de trupa constănţeană cu 2-1 şi că trebuie să abordeze returul de la scorul de 0-0. El şi-ar dori ca în meciul de joi să nu marcheze niciun gol, dar ştie că acest lucru este imposibil, informează News.ro.

Gheorghe HagiFoto: fcviitorul.ro

Hagi a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că acest meci este diferit de ultimele două întâlniri avute cu formaţia din Craiova şi că echipa adversa va veni la Ovidiu să atace şi marcheze goluri.

“Este un meci în care nu mă interesează să vorbesc despre rezultatul care a fost. Pentru noi începe de la 0-0, trebuie să îl câştigăm, trebuie să avem acest spirit. O să uităm meciul de la Craiova şi ultimul meci care a fost acasă, e un meci total diferit, cu altă încărcătură. Ei vor veni să joace, să atace, aşa cum au făcut-o de fapt, că ei sunt o echipă care totdeauna au ştiut să atace, vor să atace, să câştige, să marcheze goluri”, a afirmat Hagi.

El a precizat că meciul cu FCSB de la sfârşitul săptămânii trecute a lăsat anumite probleme la unii jucători, dar îşi doreşte ca la partida cu Craiova să intre fotbaliştii care au prospeţime şi un nivel foarte bun.

“A fost un meci cu Steaua care ne-a lăsat anumite probleme, legate de efortul care a fost făcut, unul foarte mare, dar avem alţi jucători, avem ceilalţi jucători care sunt, care au şi prospeţime şi sperăm ca nivelul lor să fie unul foarte bun”, a explicat Hagi.

Antrenorul FC Viitorul şi-ar dori ca în partida de joi să nu se marcheze, dar ştie că acest lucru este greu de realizat. “Aş vrea la meciul de mâine să nu fie goluri. E singura dată când îmi doresc să nu se marcheze. Dar cu siguranţă nu va fi aşa. E doar un gând al meu, dar nu va fi aşa. Spiritul ambelor echipe e altul şi atunci probabil că vom marca şi noi şi ei”, a mai declarat Gheorghe Hagi.

Meciul retur din semifinalele Cupei României dintre Viitorul şi Craiova va avea loc joi, de la ora 19.45 pe stadionul din Ovidiu. În partida tur, formaţia constănţeană s-a impus cu scorul de 2-1.