​Marca a scris, sâmbătă, că Real Madrid a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu Adidas, în schimbul sumei de aproape 1,6 miliarde de euro pe 12 ani, peste 120 de milioane de euro pe sezon, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Contractul cu Adidas va exprira vara viitoare, iar cele două părţi vor semna noua înţelegere la finalul actualului sezon. Real Madrid primeşte acum de la compania germană aproape 110 milioane de euro pe an.

Real Madrid va primi 20 la sută din încasările obţinute din vânzărea produselor cu însemnele sale şi echipament sportiv pentru echipele sale în valoare de nouă milioane de euro.

Adidas va beneficia de un uriaş spaţiu pentru un magazin pe Stadionul Santiago Bernabeu, care va intra într-un amplu proces de modernizare.

Adidas are colaborări cu Bayern Munich, Manchester United şi cu Arsenal Londra din sezonul viitor. Concurentul Nike sponsorizează FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea, Tottenham Hotspur şi Atletico Madrid, iar Puma pe Manchester City din sezonul viitor, Valencia, AC Milan, Borussia Dortmund şi Palmeiras.

În acest moment cel mai mare contract cu un sponsor tehnic îl are în fotbal FC Barcelona cu Nike, de 115 milioane de euro pe an.