Finalul meciului dintre Manchester City și Tottenham a fost unul interzis cardiacilor. "Cetățenii" au trecut de la extaz la agonie în decurs de doar două minute. Pep Guardiola s-a bucurat ca un copil după ce Sterling a marcat în prelungiri un gol care i-ar fi adus calificarea echipei sale. VAR a anulat reușita pe motiv de ofsaid, iar tehnicianul spaniol a căzut în genunchi la marginea terenului și și-a pus mâinile în cap.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Manchester City vs Tottenham 4-3 (Sterling '4, '21, Bernardo Silva '11, Aguero '59 / Heung-min Son '7, '10, Llorente '73)

Vezi mai jos imaginile după golul marcat de Sterling în prelungiri:

Etihad Stadium a fost gazda unui meci absolut nebun între Manchester City și Tottenham. După doar 11 minute de la fluierul de start, se marcaseră deja patru goluri, câte două de fiecare parte. Spectacolul a continuat, "cetățenii" au intrat în avantaj la pauză, iar în minutul 59 conduceau cu 4-2.

Tottenham a redus din diferență, iar golul lui Llorente (73') avea să fie decisiv pentru calificarea în semifinale. Finalul a adus o fază controversată, Sterling a înscris pentru 5-3 în minutul 90+3, dar reușita a fost anulată de VAR pe motiv de ofsaid. Dacă golul ar fi fost validat, atunci echipa lui Guardiola ar fi mers în semifinale.

Tottenham s-a calificat în semifinale pentru prima dată în actualul format al competiției, grație golurilor marcate în deplasare (4-4 la general). Echipa lui Mauricio Pochettino se va duela pentru un loc în marea finală cu Ajax Amsterdam, revelația actualei ediții a Champions League.

S-ar putea să te intereseze și:

Pep Guardiola, fair-play după eliminarea din Champions League: "Echipa mai bună s-a calificat. Suţin VAR-ul, sunt pentru un fotbal corect"

VIDEO Manchester City - Tottenham 4-3 / Thriller pe Etihad Stadium - Trupa lui Guardiola, trădată de VAR și eliminată dramatic în sferturi

Manchester City, VAR-ul și eliminarea dramatică vs Tottenham / Liverpool, calificare en-fanfare cu Porto