Ole Gunnar Solskjaer (antrenor Manchester United) a recunoscut superioritatea Barcelonei, după ce echipa sa a fost eliminată de catalani în sferturile Champions League. Norvegianul a declarat că formația lui Valverde a fost mai bună în ambele meciuri și este favorită la câștigarea trofeului. "Noi trebuie să vizăm excelenţa Barcelonei", a spus Solskjaer.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Lionel Messi este un jucător uriaş şi evident că a făcut diferenţa. La 2-0, deja totul era jucat. Alături de Cristiano Ronaldo, ei sunt cei mai buni jucători din lume de zece ani. Noi trebuie să vizăm excelenţa Barcelonei. Avem mult de muncă pentru asta, vom reconstrui echipa şi evident vom transfera. FC Barcelona a fost mai bună în ambele meciuri şi este favorită la trofeu. Acum trebuie să ne gândim la Premier League, pentru că trebuie să ne asigurăm locul pentru Liga Campionilor", a declarat Solskjaer, potrivit News.ro.

Barcelona a învins-o cu 3-0 pe Manchester United, în manșa retur a sferturilor Champions League (1-0 în tur). Messi a reușit o dublă în minutele 16 şi 20, ultimul gol venind după o greşeală a lui De Gea, care a scăpat balonul în plasă. Coutinho a închis tabela în minutul 61, cu un şut spectaculos din afara careului.

Barca s-a calificat în semifinale pentru a opta oară în ultimii 12 ani, după prezențele consecutive bifate în perioada 2008 - 2013 și cea din 2015.

La ediția de anul trecut a Champions League, Barcelona a fost eliminată dramatic în sferturi de AS Roma, după ce câștigase cu 4-1 meciul tur. Romanii s-au impus cu 3-0 pe Olimpico și au obținut calificarea în semifinale.

În penultimul act al competiției, catalanii vor întâlni învingătoarea dintre FC Porto și Liverpool. "Cormoranii" s-au impus cu 2-0 în meciul tur. Manșa a doua se dispută pe Estádio do Dragão, miercuri, de la ora 22:00.

S-ar putea să te intereseze și:

Barcelona și-a învățat lecția după eliminarea de anul trecut - Messi: "Nu am lăsat nimic la voia întâmplării. Aveam experienţa de la Roma"

VIDEO Barcelona - Manchester United 3-0 / Catalanii au rupt blestemul sferturilor - Seară de vis pentru Messi și Coutinho

Când fotbalul câștigă: Ajax, în careul de ași după 2-1 vs Juventus (3-2 la general); Lionel Messi a strălucit din nou în Barcelona vs Manchester United 3-0 (4-0 la general)