După trei sezoane consecutive în care nu a reușit să treacă de faza sferturilor în Champions League, Barcelona a rupt în sfârșit blestemul. Catalanii s-au impus la limită pe Old Trafford (scor 1-0), dar în retur nu le-au dat nicio șansă celor de la Manchester United. S-a terminat 3-0 pentru echipa lui Valverde, după o dublă reușită de Messi în doar patru minute și un gol de generic al lui Coutinho.

Messi si Coutinho, seara de vis in Champions LeagueFoto: fcbarcelona.com

Barcelona vs Manchester United 3-0 (Messi 16', 20', Coutinho 61')

Barca s-a calificat în semifinale pentru a opta oară în ultimii 12 ani, după prezențele consecutive bifate în perioada 2008 - 2013 și cea din 2015.

La ediția de anul trecut a Champions League, Barcelona a fost eliminată dramatic în sferturi de AS Roma, după ce câștigase cu 4-1 meciul tur. Romanii s-au impus cu 3-0 pe Olimpico și au obținut calificarea în semifinale.

În penultimul act al competiției, catalanii vor întâlni învingătoarea dintre FC Porto și Liverpool. "Cormoranii" s-au impus cu 2-0 în meciul tur. Manșa a doua se dispută pe Estádio do Dragão, miercuri, de la ora 22:00.

Au evoluat echipele:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Sergi Roberto (Semedo 71'), Pique, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur (Vidal 75') - Messi, Luis Suarez, Coutinho (Dembele 81')

Mancheter United (4-3-3): De Gea - Lindelof, Jones, Smalling, Young - Fred, McTominay, Pogba -Lingard (Sanchez 80'), Rashford (73' Lukaku), Martial (Dalot 65')

Aici poți urmări un rezumat al partidei Barcelona vs Manchester United.

S-ar putea să te intereseze și:

Când fotbalul câștigă: Ajax, în careul de ași după 2-1 vs Juventus (3-2 la general); Lionel Messi a strălucit din nou în Barcelona vs Manchester United 3-0 (4-0 la general)