Clubul Olympique Lyon şi tehnicianul Bruno Genesio au conformat, sâmbătă, că se vor despărţi la finalul sezonului, informaţie apărută iniţial în presa franceză, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Jean-Michel Aulas şi Bruno Genesio au avut o discuţie lungă în această dimineaţă, iar Bruno Genesio a propus să se renunţe la eventualitatea prelungirii contractului său de antrenor, pentru a se crea un element psihologic care să îi permită echipei să îşi revină de la meciul de vineri seară, cu Angers. Jean-Michel Aulas a acceptat decizia lui Bruno Genesio", se arată pe site-ul clubului din Lyon.

În urmă cu 15 zile, Genesio părea să fie aproape de prelungirea contractului care este valabil până la finalul sezonului.

"Vreau să amintesc că obiectivele mele la începutul sezonuliu erau participarea în optimile Ligii Campionilor şi asigurarea unui loc pentru ediţia viitoare a LC. Suntem încă în luptă pentru al doilea obiectiv. De ceva timp, mă confrunt cu o atmosferă negativă. Am decis, de comun acord cu preşedintele clubului, ca în sezonul următor să nu mai fiu antrenorul echipei. Totul în interesul echipei şi clubului", a explicat Genesio într-o conferinţă de presă.

Bruno Genesio antrenează echipa Olympique Lyon din decembrie 2015.

Vineri, Olympique Lyon a fost învinsă în deplasare de echipa lui Ciprian Tătăruşanu, FC Nantes, în Ligue 1, scor 2-1.

Echipa din Lyon ocupă locul trei în clasament, cu 56 de puncte. Liderul PSG are 81.