​Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că dacă formaţia din Gruia o va învinge duminică pe FCSB în Liga I de fotbal arunci are 80 la sută şanse să câştige un nou titlu de campioană, transmite Agerpres.

Mario CamoraFoto: cfr1907.ro

''E un meci important pentru noi, iar dacă vom câştiga vom avea o şansă foarte mare la titlu, să zicem 80 la sută. Nu avem prime speciale. La un meci cu FCSB nu mai e nevoie să motivezi suplimentar jucătorii. Dacă bate FCSB, şi sper să nu se întâmple aşa, o să fim la egalitate de puncte, dar tot noi avem prima şansă'', a spus Camora.

''O să fie un meci foarte important pentru ambele echipe, dar cred că titlul nu se decide acum. E important să câştigăm, să avem o distanţă mai mare până la final. Cred că noi avem un avantaj mic din cauză că jucăm acasă, sper să vină mulţi suporteri, să ne ajute, să ne împingă spre victorie'', a mai spus fundaşul portughez.

Camora a admis că Ţucudean şi Pintilii sunt jucători importanţi pentru cele două echipe, dar a subliniat că ''FCSB şi CFR au loturi foarte bune''. ''Până acum ne-am făcut treaba şi am câştigat, suntem pe primul loc. E o lipsă pentru noi, într-adevăr, dar avem alţi jucători care îl pot suplini, Cristi (Bud) a jucat bine în ultimele meciuri, îl avem şi pe Billel (Omrani)'', a mai comentat Camora.

Fundaşul stânga lusitan s-a referit şi la propunerea de aducere a arbitrilor străini la meciurile din play-off: ''Dacă avem arbitri internaţionali în campionatul nostru, de ce să aducem străini, din Grecia sau Cipru sau de unde să fie? Sper să fie un meci bun, un meci frumos şi să fie un meci corect din punctul de vedere al arbitrajului''.

''Poate să nu fie un meci frumos, dar sunt primele două echipe din clasament, o să fie echilibrat, să fie minim un gol şi acela pentru noi'', a mai spus Camora.

Ce spune Dan Petrescu

"Sunt convins că va fi un meci tensionat, cu intensitatea maximă, toată lumea speră să fie ocazii multe, dar eu sper să avem noi ocaziile şi nu ei. Sunt neînvins de zece ani în faţa lor pentru că nu am fost în România, nu mi se pare corectă statistica. Dacă aş fi fost în ultimii zece ani în România, ar fi fost o statistică extraordinară.

Mai sunt cinci meciuri, indiferent de rezultat se poate întâmpla orice. Aţi văzut şi anul trecut ce se poate întâmpla în play-off. Nimeni nu se aştepta ca Iaşiul să câştige cu FCSB, nimeni nu se aştepta ca noi să facem egal acasă cu Astra sau să facem egal la Iaşi. Chiar dacă unii spun că dacă noi batem e posibil să se fi terminat, eu cred că cu orice rezultat campionatul se va juca până la ultimul meci" - Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Liderul CFR Cluj o întâlneşte pe FCSB, duminică, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, de la ora 21:00, în etapa a cincea din faza play-off a Ligii I.

Clasament:

1 CFR Cluj 37 puncte

2 FCSB 34

3 CSU Craiova 30

4 Viitorul Constanța 26

5 Astra Giurgiu 21

6 Sepsi 20.

Se vor disputa în această etapă:

13 aprilie

Viitorul - CSU Craiova (21:30)

14 aprilie

CFR Cluj - FCSB (21:00)

15 aprilie

Sepsi - Astra (21:00).