Benfica și Eintracht au făcut spectacol la Lisabona, gazdele s-au impus cu 4-2, însă cel mai mare câștig al portughezilor nu pare a fi rezultatul ci Joao Felix, care a devenit cel mai tânăr marcator al unui hat-trick în Europa League la doar 19 ani și 152 de zile.

HotNews.roFoto: Hotnews

Eintracht a rămas în zece oameni încă din minutul 20, după ce N'Dicka a fost eliminat direct. Joao Felix a început recitalul chiar la penaltiul rezultat din faultul francezului, iar în minutul 43 a adus-o din nou în avantaj pe Benfica, după un șut superb de la aproximativ 22 de metri (Jovic egalase în minutul 40).

Gazdele s-au grăbit, au făcut 4-1 în primele zece minute ale reprizei secunde, prin Ruben Dias și același Joao Felix, însă Paciencia a înscris la patru minute după ce a intrat pe teren și le-a readus speranțele celor de la Frankfurt, care au nevoie de o victorie la două goluri, pe teren propriu, pentru a se califica.

Vezi aici rezumatul partidei dintre Benfica și Eintracht.

Benfica vs Frankfurt 4-2

(Joao Felix '21 pen., '43, '54, Dias '50 / Jovic '40, Paciencia '72)

Returul va avea loc în data de 18 aprilie, la Frankfurt.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Europa League, sferturi: Victorii la două goluri diferență pentru Arsenal și Benfica; Chelsea câștigă în minutul 86, Valencia lovește de două ori în prelungiri