Tottenham a câștigat prima manșă a sferturilor Champions League, dar un rezultat de 1-0 nu este unul care să îi asigure un retur liniștitor pe terenul lui Manchester City. Mauricio Pochettino s-a declarat foarte mulțumit de victoria obținută de elevii săi, însă a precizat că Manchester City rămâne favorită la câștigarea competiției.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am făcut un meci bun, sunt foarte mulţumit, deşi Manchester City rămâne favorită la câştigarea Ligii Campionilor. Faptul că am câştigat ne dă încredere, mă bucur pentru jucători, rezultatul este enorm. Son a meritat să înscrie. El este mereu zâmbitor, are atitudinea bună şi talent. Dacă este un jucător care merită acest gol, atunci Son este acesta", a declarat Pochettino, antrenorul lui Tottenham.

Tottenham Hotspur a învins-o pe Manchester City, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. City a avut ocazia să deschidă scorul, dar Aguero a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 13. Unicul gol al partidei a fost semnat de Heung-Min Son, în minutul 78.

Returul va avea loc pe "Etihad Stadium", pe 17 aprilie, de la ora 22:00.

S-ar putea să te intereseze și:

Pep Guardiola: "Uneori, 0-1 este mai bun decât 0-0, pentru că ştii exact ce ai de făcut"

VIDEO Tottenham - Manchester City 1-0 / Son a adus victoria pentru gazde - "Cetățenii" au ratat un penalty

Accidentarea lui Harry Kane este una serioasă - Ar putea lipsi până la finalul sezonului

Champions League, sferturi: Son, decisiv pentru Tottenham (1-0 vs Manchester City); Liverpool, aproape de semifinale (2-0 vs Porto)