Manchester City a cedat în prima manșă a sferturilor Ligii Campionilor, 0-1 cu Tottenham, rivala din Premier League. Pep Guardiola, tehnicianul "cetățenilor", consideră că rezultatul obținut pe "White Hart Lane" îl va ajuta mai mult în pregătirea meciului tur. "Uneori, 0-1 este un rezultat mai bun decât 0-0, pentru că ştii exact ce ai de făcut", a spus spaniolul.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Nimeni nu se aştepta să fie uşor. Trebuie să jucăm mai bine în meciul retur. Nu ne-am creat prea multe ocazii, deşi am controlat meciul. Am pierdut, vom vedea ce va fi în retur. Uneori, 0-1 este un rezultat mai bun decât 0-0, pentru că ştii exact ce ai de făcut. Dar, normal că în fotbal analizezi rezultatele şi acesta nu ne oferă o perspectivă frumoasă", a declarat Guardiola.

Tottenham Hotspur a învins-o pe Manchester City, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. City a avut ocazia să deschidă scorul, dar Aguero a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 13. Unicul gol al partidei a fost semnat de Heung-Min Son, în minutul 78.

Returul va avea loc pe "Etihad Stadium", pe 17 aprilie, de la ora 22:00.

S-ar putea să te intereseze și:

Mauricio Pochettino, după victoria cu Manchester City: "Sunt foarte mulțumit, dar ei rămân favoriți la câștigarea Ligii Campionilor"

VIDEO Tottenham - Manchester City 1-0 / Son a adus victoria pentru gazde - "Cetățenii" au ratat un penalty

Accidentarea lui Harry Kane este una serioasă - Ar putea lipsi până la finalul sezonului

Champions League, sferturi: Son, decisiv pentru Tottenham (1-0 vs Manchester City); Liverpool, aproape de semifinale (2-0 vs Porto)