Fostul fotbalist internațional Ionel Ganea a fost luat cu o ambulanță, marți, de la Judecătoria Făgăraș, județul Brașov, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată, transmite Mediafax.

Ionel GaneaFoto: AGERPRES

Fostului internațional Ionel Ganea i s-a făcut rău în timpul unui proces la care participa, marți, la Judecătoria Fărăgraș, și a fost ajutat să iasă din sală de jandarmi, care au chemat o ambulanță.

„A venit un echipaj de ambulanță și l-a dus la Spitalul din Făgăraș. Din cate știu, ăși revenise după ce i s-a acordat primul ajutor în ambulanță și a vrut chiar să se întoarcă în sala de judecată”, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, Ion Zaharia, de la Jandarmeria Brașov.

Medicii au decis că e mai bine ca fotbalistul Ionel Ganea să fie dus la spital.

Ce a spus Ganea

"Mi s-a făcut rău în timpul ședinței de judecată și am leșinat. Nu știu de ce, emoții, stress, oboseală, toate acestea se acumulează. M-au adus la spital, dar acum sunt bine. Mi-au făcut analizele de sânge și urină, aștept rezultatele și apoi o să merg acasă. Nu rămân internat pentru că nu am de ce", a declarat Ionel Ganea, pentru Mediafax.