Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei, a fost lovit de o mașină, marți, în timp ce mergea cu bicicleta în Portals (Mallorca). Antrenorul argentinian a suferit un traumatism facial puternic și a fost internat la spitalul Son Espases din Palma de Mallorca, informează Mundo Deportivo.

Lionel ScaloniFoto: afa.com.ar

Accidentul a avut loc în jurul orei 10 dimineața, în apropierea unei școli din Portals. Lionel Scaloni era pe bicicletă, când a fost lovit de o mașină care mergea cu spatele. Argentinianul a ajuns la spital cu un traumatism facial și mai multe contuzii.

Echipa națională a Argentinei a confirmat accidentul pe contul său de Twitter, precizând că starea antrenorului nu este gravă și a fost deja extrenat.

Scaloni a preluat naționala Argentinei după Cupa Mondială 2018. El a fost interimar până în noiembrie, când a fost confirmat în postul de selecţioner al naţionalei "Albiceleste".

În vârstă de 40 ani, Lionel Scaloni a evoluat în cursul carierei sale de jucător la echipe precum Newell's, Estudiantes, Deportivo la Coruna, West Ham, Racing Santander, Lazio, Mallorca și Atalanta. Experienţa sa ca antrenor este una limitată, pregătind anterior doar reprezentativa Under 20 a ţării sale.