Real Madrid pregătește a doua mutare din această vară (prima fiind fundașul Militao), principala țintă a deținătoarei Champions League fiind vedeta lui Chelsea, mijlocașul Eden Hazard (28 de ani). Jucătorul este ademenit cu un salariu săptămânal de 350.000 de lire sterline, conform publicației britanice Mirror.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jucătorul lui Chelsea, aflat în al 7-lea sezon în tricoul albaștrilor, a fost tentat și în trecut de o posibilă mutare în capitala Spaniei, iar lipsa unei eventuale prezențe în sezonul următor de Champions League, locul 5 este poziția actuală a albaștrilor în campionat, și salariul actual de 225.000 lire, inferior ofertei madrilenilor, ar putea fi decisive în luarea unei decizii.

Șefii Realului sunt dispuși să plătească aproximativ 110 milioane lire sterline pentru belgianul al cărui contract expiră vara viitoare și îi oferă o înțelegere pe 6 ani, semn că mijlocașul și-ar putea încheia chiar cariera în tricoul ”blanco”, publică The Sun.

Interesul lui Hazard s-a manifestat și în trecut pentru formația lui Zidane, decarul lui Chelsea declarându-și simpatia în nenumărate rânduri. ”Real Madrid e cel mai tare club din lume. Este visul meu de a juca la Real de când eram mic”, a fost afirmația jucătorului.

O altă variantă posibilă în această mutare ar fi chiar un schimb între cele două grupări, galezul Gareth Bale, jucător ce nu a traversat o perioadă fastă în acest sezon pe Bernabeu, este luat în calcul pentru o trecere pe Stamford Bridge, chiar dacă Zidane a negat recent că ar dori să se despartă de jucător în această vară.

”Este un jucător pe care întotdeauna l-am apreciat, este un fotbalist fantastic” au fost cuvintele de laudă ale lui Zidane la adresa lui Hazard.

Hazard s-a transferat la Chelsea în 2012 și a fost un jucător decisiv pentru gruparea londoneză de la momentul venirii. 106 goluri marcate în 341 partide a reușit fotbalistul în această perioadă. Hazard și-a trecut în CV: două titluri în Premier League, un trofeu FA Cup, o League Cup și o Europa League.