CSU Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, derbiul din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Dan Petrescu rămâne pe prima poziție, cu șase puncte peste FCSB (are un meci mai puțin) și șapte peste olteni.

HotNews.roFoto: Hotnews

CFR cluj a ajuns la șapte etape fără înfrângere, perioadă în care a înregistrat cinci victorii și două remize.

Ce au declarat cei doi antrenori:

”Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun pe teren. A fost un meci închis, ca toate meciurile cu CFR Cluj. Ei au fost mai proaspeţi decât noi. Mulţi jucători au fost obosiţi pe final de meci în echipa mea. În prima repriză, am construit, am încercat mai mult. Acum noi trebuie să recuperăm cât mai multă energie pentru meciul cu Viitorul. CFR are prima şansă la titlu pentru că este pe locul 1. Au jucători cu experienţă, au un antrenor foarte bun şi au prima şansă la titlu. Este normal să fie aşa”, a spus Devis Mangia la Telekom Sport, potrivit News.ro.

“Înainte de meci dacă îmi spuneai că face egal n-aş fi fost prea supărat. A fost prima repriză echilibrată. A doua am controlat-o foarte bine, trei ocazii mari de gol. La cum s-a desfăşurat jocul nu suntem mulţumiţi cu un punct. Dar ştim ce antrenor bun şi ce jucători buni au cei de la Craiova. Cred că Bud a jucat foarte bine azi, chiar dacă nu a marcat. Cu puţină şansă puteam câştiga, pentru că ocaziile mai mari clar le-am avut noi. Sunt trei echipe în continuare care se bat pentru câştigarea campionatului”, a spus Petrescu la Digi Sport, potrivit News.ro.

Au evoluat următoarele echipe:

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Mihăilă (Bic ‘68) – Fortes (Bărbuţ ’76), A. Cristea. Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, C. Deac (Peteleu ‘90+1) - Omrani, Bud (Moutinho ’77), Al. Păun (Costache ’64). Antrenor: Dan Petrescu

Partida a fost condusă de Marius Avram, ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Marius Nicoară. Arbitrul de rezervă a fost Andrei Antonie, iar observatori au fost Eduard Dumitrescu şi Constantin Stătescu.

Clasament play-out:

1. CFR Cluj 4 meciuri (5-1) 37 puncte

2. FCSB 3 (6-4) 31

3. CSU Craiova 3 (4-3) 30

4. FC Viitorul 3 (2-2) 23

5. Astra Giurgiu 3 (0-4) 21

6. Sepsi 3 (1-4) 20

Desfășurarea livescore a partidei dintre CSU Craiova și CFR Cluj:

'90+2 Spiritele se încing pe Ion Oblemenco. Manea intră în conflict cu Bărbuț, îl impinge pe acesta și primește cartonaș galben.

'90 Deac este schimbat cu Peteleu.

'87 Cicâldău trimite peste poarta lui Arlauskis din lovitură liberă.

'78 După o partidă în care a ratat mai multe ocazii, Bid este schimbat de Dan Petrescu cu Moutinho.

'75 Oltenii mai fac o schimbare. Fortes este înlocuit de Bărbuț.

'75 Bud trimite cu capul, dar mingea nu prinde cadrul porții.

'68 Schimbare făcută de Devis Mangia. Bic a intrat în locul lui Mihăilă.

'68 Bordeianu îl încearcă pe Pigliacelli, însă italianul respinge bine de această dată.

'64 Prima schimbare a partidei. Păun este înlocuit de Costache.

'63 Omrani scapă în careu, este presat de Donkor, Pigliacelli iese din nou aiurea, iar atacantul clujenilor încearcă o scăriță spectaculoasă, care trece însă pe lângă poartă.

'54 Fortes și Boli se lovesc la mijlocul terenului. Fundașul celor de la CFR cade rău, este nevoie de intervenția medicilor. Fortes și-a revenit rapid.

'51 Camora intră periculos la Andrei Cristea, însă Marius Avram nu îi acordă cartonaș galben.

'46 Kelic este avertizat cu cartonaș galben.

'46 Oltenii au lovitura de start în repriza secundă.

Pauză. CSU Craiova vs CFR Cluj 0-0

'45 Deac îi pasează excelent lui Bud, însă execuția atacantului din 6m nu este cea mai bună, acesta ratând o șansă imensă.

'44 Craiova forțează în atac, Martic centrează, Arlauskis respinge spectaculos, cu pumnul, mingea rămâne la olteni, Fortes mai încearcă un șut, însă portarul clujenilor prinde cu siguranță.

'37 Deac trimite pe poartă, la colțul scurt, din lovitură liberă, însă Pigliacelli e la post și reține.

'27 Mingea îi atinge mâna lui Bancu, care are deja cartonaș galben, însă Marius Avram decide să nu îl elimine. Dan Petrescu protestează.

'20 Cicâldău execută periculos o lovitură liberă, prin zid, Arlauskis respinge în față, însă Boli este pe fază și trimite în corner.

'15 Gazdele cer penalti, după ce mingea atinge mână lui Bordeianu. Marius Avram lasă jocul liber.

'10 Martic încearcă poarta din unghi, însă șutul său nu este bine direcționat și se duce pe lângă.

'7 Omrani este din nou în centrul atenției, de această dată fiind faultat de Bancu. Jucătorul Craiovei primește cartonaș galben.

'1 Pigliacelli iese greșit din poartă, Omrani câștigă duelul cu acesta, centrează, însă oltenii resping în corner. Deac dă o pasă pe jos, însă același Omrani trimite peste poartă.

​'1 Partida a început cu o întârziere de trei minute.