Răzvan Marin a declarat, joi, că este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocașul român precizând că negocierile erau încheiate de mai mult de o lună. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a fost cumpărat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro şi va juca pentru "lăncieri" din sezonul viitor. "Astăzi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea", a spus Marin.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Mă simt fericit, am semnat cu o echipă mare din Europa. E un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte, e ceva special. Astăzi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea. Mă văzusem mai demult cu antrenorul, lucrurile erau de vreo lună şi ceva încheiate. Eu am mai fost o dată la Amsterdam să vorbesc cu antrenorul.

Vă daţi seama, mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine şi cu echipa. Din ceea ce mi-a spus, mai departe, dacă voi munci şi voi fi serios, se va baza pe mine. Normal că acum voi avea concurenţă mai mare. Dar concurenţa te face mai bun.

Am ales Ajax pentru că este un club important. Ştie toată lumea că Ajax produce tot timpul jucători de valoare şi vinde doar la echipe mari", a spus Răzvan Marin la Telekom Sport.

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu Standard Liege şi Răzvan Marin pentru transferul românului la gruparea din Amsterdam. Mijlocaşul a semnat un contract valabil din data de 1 iulie şi care va expira la 30 iunie 2024, scrie News.ro.

Răzvan Marin a devenit al cincilea fotbalist român care va juca pentru Ajax Amsterdam, după Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ, Nicolae Mitea şi George Ogăraru.