​Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu Standard Liege şi Răzvan Marin pentru transferul românului la gruparea din Amsterdam. Mijlocaşul a semnat un contract valabil din data de 1 iulie şi care va expira la 30 iunie 2024, scrie News.ro.

Razvan Marin a semnat cu AjaxFoto: Facebook - AFC Ajax

Ajax îi va plăti clubului Standard Liege 12,5 milioane de euro pentru Marin.

"Ajax Amsterdam a ajuns la un acord cu Standard Liege privind transferul jucătorului român Răzvan Marin. Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract care va intra în vigoare de la data de 1 iulie 2019 şi se va încheia la 30 iunie 2024. Clubul Ajax Amsterdam a achitat pentru acest transfer suma de 12,5 milioane de euro", anunţă gruparea olandeză pe site-ul său.

"Răzvan Marin s-a născut la 23 mai 1996, la Bucureşti şi este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. El a evoluat pentru prima echipă a clubului FC Viitorul, iar apoi s-a transferat la Standard Liege. Până în prezent, el are 15 meciuri jucate pentru echipa naţională a României", se mai arată pe site-ul lui Ajax.

Răzvan Marin a devenit al cincilea fotbalist român care va juca pentru Ajax Amsterdam, după Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ, Nicolae Mitea şi George Ogăraru.

Răzvan Marin a înscris un gol din penalti în meciul câştigat, miercuri, în deplasare, de Standard, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Gent, în etapa a doua a play-off-ului campionatului Belgiei. În acest sezon al campionatului belgian, fostul jucător al Viitorului a disputat 30 de meciuri pentru Standard şi a marcat şase goluri.