Andreas Pereira și Scott McTominay, mijlocași ai echipei Manchester United, avertizează Barcelona înaintea turului sferturilor Champions League: "Împotriva marilor cluburi, ne mobilizăm. Demonstrăm adevăratul caracter". Prima confruntare dintre cele două formații va avea loc pe Old Trafford, în data de 10 aprilie.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Împotriva marilor cluburi, ne mobilizăm. Demonstăm adevăratul caracter. Le arătăm adevăratul spirit al lui Manchester United, și după ce am realizat împotriva lui PSG, vom fi mai mult decât pregătiți pentru asta, așa că ei ar trebui să ne respecte mai mult”, a declarat Andreas Pereira pentru postul echipei, MUTV.

De acord cu aceste afirmații este și omologul său de la mijlocul ”diavolilor”, scoțianul Scott McTominay, autor al primul său gol pentru United în înfrângerea din această etapă contra lui Wolves, scor 2-1: "Colegii sunt profesioniști. Sunt de părere că avem un grup unit și fiecarea vrea să lucreze unul pentru celălalt. Totul se poate întâmpla și de aceea e fotbalul imprevizibil", a adăugat fotbalistul.

Manchester vs Barcelona va fi Livescore pe HotNews.ro în ziua de 10 aprilie (de la ora 22:00), în timp ce manșa retur se va disputa pe Camp Nou, pe 16 aprilie.

Până la duelul cu United, Barca va mai disputa sâmbătă (6 aprilie) derbiul cu Atletico Madrid (catalanii au 8 puncte avans în fruntea ierarhiei din LaLiga în fața formației lui Diego Simeone).