Cristiano Ronaldo, 34 ani, jucătorul decisiv al lui Juventus în manșa retur a optimilor Champions League, autor al unui hattrick cu Atletico Madrid, va fi recuperat la timp pentru manșa tur din sferturile Champions League cu Ajax, întâlnire ce este programată pe data de 10 aprilie, în Olanda, informează publicația spaniolă Marca.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Accidentarea portughezului s-a petrecut luna trecută în partida naționalei Portugaliei cu Serbia, meci contând pentru calificarea la CE din 2020, încheiată 0-0, atunci când atacantul lui Juventus a fost nevoit să părăsească terenul de joc în minutul 29, din cauza unor dureri la coapsa piciorului drept.

Deși testele inițiale nu au oferit un rezultat optimist pentru torinezi, Ronaldo s-a recuperat mai rapid decât preconizau doctorii și poate fi inclus în lotul lui Juventus în derby-ul cu AC Milan, partida fiind programată sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19:00 (ora României).

Totuși, este de așteptat ca fotbalistul să fie menajat sâmbătă, pentru a fi cât mai aproape de 100% din punct de vedere fizic în confuntarea cu ”lăncierii” de pe Johan Cruyff Arena.