Ioana, soţia lui Gabriel Tamaş, a vorbit pentru prima dată despre situaţia în care se află fundaşul lui Hapoel Haifa care va sta în arestul din Petah Tikva cel puţin până duminică, informează Mediafax.

Gabi Tamas si autoritatile israelieneFoto: sport1.maariv.co.il

Consoarta fotbalistului a fost cea care s-a oferit să achite cauţiunea, dar judecătorii nu au dorit să audă despre o asemenea posibilitate.

Evident, vestea a picat ca un trăsnet peste familia Tamaş, iar Ioana a dezvăluit că soţul ei petrece clipe teribile în spatele gratiilor: "A fost greu să îl văd aşa, în aceste condiţii. Ochii îi erau pierduţi, corpul aplecat şi nu a zâmbit", a spus Ioana Tamaş, pentru israelienii de la One.

Prins băut la volan în timp ce conducea cu 205 km/h, Tamaş a crezut că va fi trimis în arest la domiciliu, dar poliţia a făcut recurs şi judecătorul a decis să-l mai ţină în închisoare până duminică: "Dacă ar fi fost israelian, ar fi fost deja liber şi nici măcar nu era arestat la domiciliu", spunea, joi, avocatul lui Tamaş.

Fundaşul trebuie să stea în arest până la finalizarea de către poliţia israeliană a cercetărilor din dosarul său, iar clubul a luat deja legătura cu Ambasada României în Israel pentru a încerca o rezolvare a situaţiei: "E alb ca varul şi complet palid. E nevoit să doarmă într-un centru de detenţie. E deja a treia noapte şi nu prea a dormit, îl doare inima", susţin cei de la One.

S-ar putea să te intereseze și:

Gabi Tamaș reloaded: Prins de poliția israeliană băut la volan, cu viteza de 205 km/h