Gabi Tamaș nu a reușit să se țină prea mult departe de scandaluri, internaționalul român fiind prins băut la volan în Israel în timp ce conducea cu 205 km/h (limita de viteză era de 90 km/h). Fundașul avea o concentrație alcoolică de 0.77 g/l alcool pur în aerul expirat, de 3 ori mai mare decât limita legală în Israel.

Gabi Tamas si autoritatile israelieneFoto: sport1.maariv.co.il

Tamaș a fost oprit de oamenii de ordine (se afla cu două femei în autoturism), iar aceștia au simțit un puternic miros de alcool venind din mașină. După efectuarea testelor, s-a ajuns la concluzia că fotbalistul avea o alcoolemie de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat, de 3 ori mai mare decât limita legală în Israel.

Conform presei din Israel, citată de gsp, Tamaș se află la un tribunal din Petah Tikva, acolo unde așteaptă o decizie în ceea ce-l privește. Jucătorul este însoțit de un oficial al echipei Hapoel Haifa, la care Gabi este legitimat. Apărătorul a rămas fără permisul de conducere și fără telefonul mobil.

Născut pe 9 noiembrie 1983 la Brașov, Gabi Tamaș a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford și FCSB. La Hapoel Haifa a ajuns în vara lui 2017. Tamaș a jucat ultimul meci pentru naționala României în confruntarea cu Serbia, din Liga Națiunilor. El a fost eliminat în minutul 44, după un fault dur.

Sursa foto:

sport1.maariv.co.il