​Noul stadion al celor de la Tottenham Hotspur a fost inaugurat, duminică, într-un meci test între echipa U18 a clubului și reprezentativa similară a lui Southampton, scor 3-1, în fața a aproximativ 30.000 de spectatori, informează Mediafax.

White Hart LaneFoto: tottenhamhotspur.com

Primul gol din istoria acestei arene a fost reușit de tânărul J'Neil Bennett (17 ani), care a șutat superb din afara careului, învingându-l pe portarul oaspeților.

Noul "White Hart Lane" a costat nu mai puțin de 1 miliard de lire sterline și va dispune de 62.062 de locuri. Înainte ca prima echipă a lui Tottenham să debuteze pe acest stadion, organizatorii au avut obligația de a organiza încă un meci de tip test, care se va desfășura pe 30 martie, între legendele lui Spurs și cele ale lui Inter Milano.

Primul meci oficial al elevilor lui Mauricio Pochettino va avea loc pe 3 aprilie, contra lui Crystal Palace, în Premier League.

După 30 de meciuri disputate, Tottenham este pe locul 3 în campionat, cu 61 de puncte, la 15 puncte distanță de liderul Liverpool, care are un meci în plus.

Noul White Hart Lane:

*sursă foto: site oficial Tottenham Hotspur