FCSB a obținut prima victorie din play-off-ul Ligii 1, în deplasare, cu Astra Giurgiu. A fost 2-0 pentru echipa lui Teja, care a marcat ambele goluri în doar trei minute. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul trei în clasament, la cinci puncte distanță de liderul CFR Cluj.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ambele goluri ale roș-albaștrilor au fost marcate în prima repriză, la un interval de doar trei minute, prin Harlem Gnohere și Iulian Cristea, aflat la primul său gol pentru FCSB, după transferul de la Gaz Metan Mediaș.

Gnohere a deschis scorul în minutul 29. Francezul a reluat cu capul o centrare trimisă de Benzar, Lazăr a respins în faţă, dar atacantul celor de la FCSB a profitat și a împins mingea în plasă. Golul al doilea nu s-a lăsat așteptat prea mult. Iulian Cristea (32') s-a înălțat superb la un corner executat de Man și l-a învins pe Lazăr cu o lovitură de cap.

Gazdele au terminat meciul în inferioritate numerică, după ce Bejan a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat în minutul 74.

FCSB rămâne pe trei în clasament, cu 28 de puncte, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj și la un punct față de U Craiova, ocupanta locului doi. Astra se află pe locul 5, cu 21 de puncte.

Au evoluat următoarele echipe:

Astra: Lazar - Erico Da Silva, Bejan, Cestor - Butean, Mrzljak, Pires (N. Roşu '46), Moise - Llullaku, Hambo (Begue '46), V. Gheorghe (Alibec '72). Antrenor Costel Enache;

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar (M. Roman '50), Planici, Cristea, J. Morais - L. Filip, Teixeira - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Bălaşa '66) - Gnohere (Hora '86). Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Bejan '7 şi '74, Pires '20, Butean '47 / Morais '12, Tănase '76, Roman '77

Cartonaş roşu: Bejan '74

Clasament play-off:

1. CFR Cluj 33 puncte

2. U Craiova 1948 CS 29

3. FCSB 28

4. Viitorul Constanta 22

5. Astra 21

6. Sepsi 19