Liverpool a obținut o victorie importantă în lupta pentru titlu cu Manchester City. "Cormoranii" s-au impus cu 2-1 pe terenul celor de la Fulham și au revenit provizoriu pe prima poziție în clasament (City are un meci mai puțin disputat). În altă partidă a zilei, Chelsea a fost învinsă de Everton, pe Goodison Park, scor 2-0.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sadio Mane a deschis scorul pentru Liverpool, în minutul 26. Fulham a egalat în minutul 74, prin Ryan Babel, fostul jucător al "cormoranilor". Echipa lui Jurgen Klopp a obținut cele trei puncte grație unui penalty. Portarul Rico l-a faultat pe Mane, iar James Milner a fost cel care a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 81.

Liverpool a acumulat 76 de puncte și a depășit-o pe Manchester City în clasament. "Cetățenii" nu au jucat în această etapă, deoarece au evoluat în sferturile Cupei Angliei (au învins-o pe Swansea, scor 3-2). Astfel, derby-ul cu Manchester United a fost reprogramat pe 24 aprilie.

Vezi aici rezumatul partidei Fulham vs Liverpool.

Pe Goodison Park, Everton a învins-o pe Chelsea, pentru prima dată după anul 2016. Golurile victoriei au fost înscrise de Richarlison (49') și Sigurdsson (72'). Islandezul a ratat în primă fază de la 11 metri, dar a profitat de respingerea lui Arrizabalaga și a împins mingea în plasă.

Chelsea rămâne pe locul 6 în clasament, cu 57 de puncte, în timp ce Everton se găsește pe poziția a 11-a, cu 40 de puncte.

Vezi aici golurile marcate de Everton.

Clasament:

1. Liverpool 76 puncte (+ un joc)

2. Manchester City 74

3. Tottenham 61

4. Arsenal 60

5. Manchester Utd 58

6. Chelsea 57 etc.