Dinamo a fost învinsă în deplasare de Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în a doua etapă a play-out-ului Ligii 1. Portughezul David Caiado a înscris golul victoriei pentru medieșeni, după o gafă comisă de fundașul Ricardo Grigore.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinamo a deschis scorul încă din minutul 4, prin Athanasios Papazoglou. Grecul a reluat cu capul centrarea din corner a lui Dan Nistor. Avantajul "câinilor" nu a rezistat prea mult. Rondon l-a învins pe Mandanda cu un șut plasat, din interiorul careului. Al doilea gol al medieșenilor a venit în minutul 58, după o gafă a lui Ricardo Grigore. Fundașul dinamovist nu a putut respinge cu capul o minge simplă în propriul careu, iar Caiado a profitat și a înscris cu un șut din prima.

Este a doua victorie consecutivă pentru Gaz Metan, care în etapa precedentă a play-out-ului a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 2-0. De partea cealaltă, Dinamo a câștigat în prima rundă cu Dunărea Călărași, scor 2-0.

Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan și în sezonul regulat, în etapa a treia, scor 3-2. În retur, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1.

Au evoluat următoarele echipe:

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, Pereira, Larie, Buşu - Fofana, Luis Aurelio - Olaru (Mailat '56), Caiado (Yazalde '75), Chamed - Rondon (Ivanov '69). Antrenor Edward Iordănescu;

Dinamo: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Grigore (Dussaut '74), Mustoe (N'Diaye '57) - I. Filip - Montini (D. Popa '78), R. Jaadi, Nistor, Aliji - Papazoglou. Antrenor Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Creţu ' 48, Buşu '65 / R. Jaadi '34, Kilmavicius '56

Arbitri: Marian Barbu - Radu Adrian Ghinguleac, Marius Cristian Marchidanu - Adrian Viorel Cojocaru;

Observatori: Sorin Boca şi Constantin Tolea.

S-a jucat sâmbătă:

Dunărea Călărași - Poli Iași 1-2

Se vor mai disputa luni, în etapa a doua din play-out:

18:00 Concordia - FC Hermannstadt

20:30 Voluntari - FC Botoșani

Clasament play-out:

1. Gaz Metan Mediaș 22 puncte

2. Poli Iași 20

3. Dinamo București 19

4. FC Botoșani 19

5. FC Hermannstadt 16

6. Voluntari 14

7. Călărași 12

8. Concordia 10