Slavia Praga a învins-o în minutul 119 pe Sevilla, scor 4-3 (2-2 după 90 de minute, ca în tur), și s-a calificat în sferturile Europa League. Chiar dacă a pierdut, echipa din Spania rămâne cu unul dintre golurile serii, Munir reușind un voleu de senzație în minutul 54.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Vezi aici un rezumat al partidei Slavia Praga vs Sevilla.

Ngadeu-Ngadjui (fost jucător la Botoșani) a deschis scorul pentru gazde în minutul 15, din interiorul careului mic. Ben Yedder a egalat pentru oaspeți din penalty înainte de pauză. Slavia a trecut din nou la conducere în minutul 47, când Soucek a transformat o lovitură de la 11m. Golul partidei a fost înscris de Munir El Haddadi în minutul 54, cu un voleu de la 20 de metri distanță de poartă. După 90 de minute, scorul a fost 2-2, la fel ca în tur, astfel că partida a mers în prelungiri.

Golul lui Munir:

*Sursă video: RMC Sport Live 5

Franco Vazquez a făcut 3-2 pentru Sevilla în minutul 98, iar gazdele aveau nevoie de două goluri pentru calificare. Mick van Buren a egalat la 3 cu un șut pe jos, la colțul lung. În minutul 119 a avut loc o fază cu mai multe erori în defensiva spaniolilor. Traore a trimis spre poartă, iar Kjaer nu a reușit să respingă și Slavia a obținut calificarea în sferturile competiției.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Europa League: Chelsea s-a distrat cu Dinamo Kiev (5-0); Valencia, calificare în minutul 90+3; Arsenal, în sferturi după ce a întors scorul din tur, Slavia Praga o elimină dramatic pe Sevilla (Rezultatele serii)