​Clubul Schalke 04 a anunţat, joi, demiterea tehnicianului Domenico Tedesco, la două zile după eşecul zdrobitor din meciul Manchester City, din Champions League, scor 0-7, venit după alte patru rezultate negative, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Domenico Tedesco era antrenorul echipei Schalke din iunie 2017.

Alături de Tedesco, a fost demis antrenorul secund Peter Perchtold, iar celălalt secund, Seppo Eichkorn, nu va mai ocupa această funcţie, ci pe cea pe care o avea anterior, de scouter.

Interimatul va fi asigurat de Huub Stevens la meciul de sâmbătă cu Leipzig, din Bundesliga. Stevens face parte din Consiliul de Supraveghere al clubului german.

Marţi seară, Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League, după ce a învins, pe teren propriu, scor 7-0, echipa Schalke 04, în returul optimilor competiţiei. În tur, City s-a impus cu scorul de 3-2, la 20 februarie. În perioada dintre cele două confruntări din UCL, Schalke 04 a mai înregistrat trei înfrângeri: 0-3 cu Mainz, 0-4 cu Fortuna Dusseldorf şi 2-4 cu Werder Bremen, toate în Bundesliga.

S-ar putea să te mai intereseze și:

VIDEO Manchester City - Schalke 7-0 / Ploaie de goluri pe Etihad Stadium - Echipa lui Guardiola s-a calificat în sferturi după 10-2 la general