​Zinedine Zidane (46 de ani) și-a intrat repede în drepturi la Real Madrid. Francezul a rezolvat deja primul transfer în noua eră, pe care Florentino Perez vrea s-o creeze pe "Santiago Bernabeu", informează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Eder Militao (21 de ani), fundaşul central al lui FC Porto s-a înţeles cu Realul şi va ajunge în capitala Spaniei în schimbul a 50 de milioane de euro. Marca a anunţat transferul lui Militao la Real. Discuţiile dintre părţi durau deja de câteva luni, dar erau mici probleme privind anumite clauze şi se specula chiar că s-ar putea ajunge la FIFA cu litigiul. Zidane l-a vrut neapărat, astfel că oficialii de pe Bernabeu au cedat şi au respectat toate dorinţele lusitanilor.

Neînţelegerile dintre Porto şi Real Madrid erau legate de banii care trebuiau plătiţi clubului care l-a format pe Eder Militao, brazilienii de la Sao Paolo, care urmează să încasez şase milioane de euro. Apărătorul central brazilian va fi fotbalistul Realului în vară.

Militao poate juca fundaş central, care este postul său de bază, dar şi în banda dreaptă a apărării. Eder Militao a debutat deja la naţionala mare a Braziliei, în septembrie 2018, într-un amical cu El Salvador. A fost integralist şi a jucat fundaş dreapta în partida încheiată cu victoria la scor a echipei lui Tite, 5-0.

În actuala stagiune, Eder Militao a îmbrăcat de 20 de ori tricoul lui FC Porto, în campionat, pentru care are două goluri şi a dat două pase decisive.