​Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că naţionala României va lupta pentru a obţine cele trei puncte la meciul cu Suedia şi apoi o victorie cu Insulele Feroe, astlel încât să abordeze mai liniştită partidele din luna iunie, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Şi Mirel Rădoi şi Cosmin Contra au fost de acord cu disputarea finalei Cupei la 25 mai. Am ales Ploieşti pentru că e un stadion care ne ajută din toate punctele de vedere, vrem ca şi Cupa şi Supercupa să se dispute pe toate stadioanele din ţară. Ne vom bate să obţinem trei puncte în Suedia şi alte trei cu Feroe, astfel încât să fim mai liniştiţi pentru dubla din iunie. Toţi jucătorii selecţionaţi vor da totul în aceste meciuri. Niciodată nu am intervenit la nivelul selecţiei şi nici nu o voi face", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă

Primele două jocuri ale tricolorilor în preliminariile Euro-2020 sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la 26 martie, ora 21.45.

S-ar putea să te mai intereseze și:

Cupa României: Finala competiției va avea loc la Ploiești, pe 25 mai