Autor al unui hat-trick care a trimis-o pe Juventus în sferturile Champions League, Critiano Ronaldo nu a uitat gestul obscen făcut de Diego Simeone la meciul tur și a ținut să îi răspundă într-un mod similar tehnicianului argentinian.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Probabil a văzut ce am făcut eu pe Wanda Metropolitano și, la fel ca și mine, a vrut să arate că echipa sa are caracter" a spus Simeone despre gestul lui Ronaldo.

"Trebuie să ai ca să începi cu Diego Costa și Koke, care nu mai evoluaseră de o lună de zile. Eu i-am pus în teren pentru că știam că mă vor răsplăti. Asta înseamnă că avem , mari. Am demonstrat-o pe teren. Am făcut-o de câteva ori și că fotbalist (n.r. manifestarea)", spunea Simeone după manifestarea să din meciul tur, câștigat de Atletico, scor 2-0.

Ulterior, Diego Simeone și-a prezentat scuze: "Cer scuze încă o dată celor care s-au simţit ofensaţi de acest gest, dar şi celor de la Juventus. A fost o modalitate de a exprima tot ce simt faţă de jucătorii mei, o modalitate greşită. Precizez asta pentru a încheia acest capitol", a spus tehnicianul argentinian.

Diego Simeone s scăpat de suspendare după gestul său, dar a fost amendat cu 20.000 de euro.

Învinsă în tur cu 2-0, Juventus a întors soarta calificării grație hat-trick-ului reușit Cristiano Ronaldo, care a punctat în minutele 27, 48, ambele cu capul (din centrările lui Bernardeschi şi Cancelo) şi 86, dintr-un penalty obținut de Bernardeschi (a fost faultat de Correa).

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Juventus - Atletico Madrid 3-0 / Seara magică a lui Ronaldo, hat-trick-ul și calificarea în sferturi

VIDEO Diego Simeone, limitele manifestării bucuriei și gestul obscen care s-a repetat la adresa lui Juventus

Simeone a scăpat fără suspendare după gestul obscen de la meciul cu Juventus - Va plăti o amendă de 20.000 de euro