Cristiano Ronaldo a adus "remontada" din Spania. Juventus a reușit, pentru prima dată în istorie, să întoarcă un scor de 0-2. Marți seară, 12 martie, "Bătrâna Doamnă" s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu 3-0 în fața lui Atletico Madrid, echipă care câștigase în tur, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Toate cele trei goluri ale lui Juventus au fost marcate de Cristiano Ronaldo, care a avut o seară de vis pe arena din Torino.

"Trebuia să fie o seară specială și a fost, dar nu pentru golurile marcate, ci pentru echipă. Am avut o atitudine extraordinară, de Liga Campionilor, însă încă nu am câștigat nimic. Este o mândrie, dar Juventus, poate pentru asta m-a adus, pentru a ajuta să fac lucruri care nu au mai fost niciodată făcute (n.red. - precum revenirea de la scorul de 2-0).

Acest rezultat este un impuls mare pentru viitor, suntem puternici și am demonstrat acest lucru.

Este devreme să ne gândim la finală, pas cu pas ne vom gândi, dar până atunci suntem fericiți pentru ceea ce am reușit în seara aceasta", a spus Cristiano Ronaldo, la finalul partidei, potrivit gazzetta.it.

Atacantul portughez l-a egalat pe eternul rival, Messi, la numărul de hat-trick-uri marcate în Liga Campionilor. Cei doi au câte opt de fiecare, în timp ce restul jucătorilor au maximum trei în această competiție.

Până acum, la Juventus, Cristiano Ronaldo a marcat 24 goluri şi 10 assist-uri, în 36 de partide, în toate competiţiile. În ceea ce privește reușitele din Liga Campionilor, jucătorul lusitan este lider absolut, are 124 de goluri.