Aeroanva care transporta jucătorii echipei Atletico Madrid la Torino pentru meciul cu Juventus din Liga Campionilor a întâlnit turbulene puternice, luni, timp de o jumătate de oră, iar fotbaliştii au aplaudat la aterizare, bucuroşi că au scăpat de emoţii, informează marca.com, conform News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Avionul a decolat la ora locală 11.00 (12.00, ora României) de pe aeroportul Barajas din Madrid. A fost singura cursă ce a primit permisiunea să aterizeze la Torino, celelalte aeronave plecate în jurul acelei ore din Spania fiind îndreptate spre Milano Malpensa, din cauza condiţiilor meteorogice nefavorabile (vânt puternic).

Atletico a ajuns cu bine la Torino, dar fără fundaşii Lucas Hernandez şi Filipe Luis, accidentaţi, şi fără atacantul Diego Costa, suspendat, dar cu Diego Godin, revenit după o accidentare.

Partida Juventus - Atletico Madrid, din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc, marţi, de la ora 22.00. În tur, Atletico s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0.