Meciul dintre Valladolid și Real Madrid a oferit faza zilei în fotbalul european. Gazdele au deschis scorul în minutul 13. Centralul Jesus Gil a validat inițial golul, însă a revenit asupra deciziei și a anulat reușita, după ce s-a consultat cu arbitrii din camera VAR. În acel moment, televiziunea spaniolă a arătat un cadru cu camera VAR și, spre surprinderea tuturor, era complet goală.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cel mai probabil a fost o eroare tehnică, spaniolii folosind un cadru dinaintea meciului cu camera VAR, când arbitrii nu se aflau încă la locurile lor. Este greu de crezut că în acel moment nu se afla absolut nimeni în camera VAR

Golul lui Sergio Guardiola a fost anulat pentru o poziție de offside. Același Sergio Guardiola a marcat și în minutul 18, dar nici de această dată golul nu a fost validat.

Real Madrid s-a impus cu 4-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Gazdele au deschis scorul prin Tuhami (29'), iar pentru Real Madrid au marcat Varane (34'), Benzema (51' - penalty, 59') și Modric (85'). În minutul 12, Valladolid a avut un penalty, însă Ruben Alcaraz a trimis mult peste poartă.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Valladolid - Real Madrid 1-4 / Înainte de a deschide scorul, gazdele au avut un penalty ratat și două goluri anulate