​Real Madrid și-a mai îndulcit amarul după o săptămână de coșmar în care a ratat toate obiectivele din acest sezon. Echipa lui Santiago Solari s-a dezlănțuit pe terenul celor de la Valladolid, câștigând cu 4-1 un meci în care gazdele au ratat un penalty și au avut și două goluri anulate (etapa a XXVII-a din LaLiga).

HotNews.roFoto: Hotnews

Rezumatul meciului Valladolid vs Real Madrid.

Valladolid a început în forță și a fost aproape de a deschide scorul încă din minutul 12, însă Ruben Alcaraz a irosit un penalty, trimițând în peluză.

Gazdele au continuat să pună presiune în careul lui Courtois și au înscris un minut mai târziu, prin Sergio Guardiola, dar sistemul VAR a salvat-o pe Real Madrid. Același Sergio Guardiola a marcat și în minutul 18, dar nici de această dată golul nu a fost validat.

Până la urmă, gazdele au deschis scorul în minutul 29, prin Tuhami. Real Madrid s-a trezit după golul încasat, iar Varane a egalat în minutul 34, stabilind scorul pauzei.

Madrilenii s-au dezlănțuit după pauză, Benzema reușind dubla în doar 8 minute (51 - penalty, 59). În minutul 80, formația lui Solari a rămas în inferioritate numerică, după ce Casemiro a primit al doilea galben și a fost eliminat. Totuși, Real Madrid a mai marcat o dată până la final, Modric închizând tabela în minutul 85.

Real Madrid a acumulat 51 de puncte și se găsește pe locul trei în clasament, la cinci lungimi în spatele rivalei Atletico Madrid, ocupanta locului secund. Barcelona e lider autoritar, cu 63 de puncte.

Rezultatele etapei a XXVII-a din LaLiga:

Valladolid - Real Madrid 1-4

Levante - Villarreal 0-2

Sevilla - Real Sociedad 5-2

Girona - Valencia 2-3

Celta Vigo - Betis 0-1

Getafe - Huesca 2-1

Barcelona - Rayo Vallecano 3-1

Atl. Madrid - Leganes 1-0

Alaves - Eibar 1-1

Ath Bilbao - Espanyol 1-1

Clasament:

1. Barcelona 63 puncte

2. Atl. Madrid 56

3. Real Madrid 51

4. Getafe 45

5. Alaves 41

6. Sevilla 40 etc.