​​Bayern Munchen s-a distrat, pe teren propriu, împotriva celor de la Wolfsburg, s-a impus cu 6-0 și a depășit-o pe Borussia Dortmund în vârful ierarhiei, diferența fiind făcută de golaveraj (+35 față de +33). Galben-negrii lui Favre au avut din nou o partidă dificilă, însă au reușit să câștige cu 3-1 în fața lui Stuttgart.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bayern a deschis destul de târziu scorul, Gnabry marcând în minutul 34. Același Gnabry i-a pasat decisiv lui Lewandowski în minutul 37. James Rodriguez a modificat din nou tabela în minutul 52. Ribery a intrat pe teren în minutul 55 și până la finalul partidei a reușit un "hat-trick" de assist-uri. Francezul a pasat decisiv pentru Muller ('76), Kimmich ('82) și Lewandowski ('85).

Atacantul polonez al bavarezilor a devenit cel mai bun marcator străin din istoria campionatului german, cu 197 de reușite în 281 de meciuri. Lewandowski l-a depășit pe Claudio Pizarro.

În celălalt meci important în lupta pentru titlu, Marco Reus a marcat primul pentru Borussia, în minutul 62 (penalty), însă echipa lui Favre s-a văzut egalată la lovitura de cap a lui Kempf din minutul 71. Alcacer ('84) și Pulisic (90+2) au adus victoria gazdelor.

Au avut loc sâmbătă în Bundesliga:

Bayern Munchen vs Wolfsburg 6-0

Borussia Dortmund vs Stuttgart 3-1

Freiburg vs Hertha 2-1

Leipzig vs Augsburg 0-0