Din pacate pentru asteptarile selectionerului Victor Piturca, amicalul cu Israelul a fost ratat inca din minutul 23: prostia lui Ovidiu Petre (eliminat fiindca a reactionat nervos dupa un fault) a lasat echipa in 10 oameni. La numai un minut distanta, Israelul a deschis scorul, astfel ca Romania s-a trezit in situatia ingrata de a alerga dupa adversar.

Cu toata reactia de orgoliu de dupa pauza, cind Mutu a fost ajutat si de deciziile bancii tehnice (care a renuntat la un Marica indolent si la un Nicolita brownian), tricolorii nu au reusit sa salveze intilnirea. Marea sansa a egalarii a fost irosita de Nicolae Dica (reluare cu capul, din 6 metri, pe linga poarta, desi nu era atacat de nimeni).

Israelul a dominat finalul si a avut doua sanse bune de a majora. Tricolorii, epuizati fizic, au plecat steagul, elocventa fiind maniera in care Adrian Mutu a irosit doua lovituri libere din preajma careului.

"Vrem sa dam marea lovitura la EURO", spun tricolorii de cind au obtinut calificarea. La cum au inceput anul, au mult de muncit. Mult!