Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a fost amendat cu 20.000 de euro, după gestul vulgar făcut la meciul cu Juventus Torino, din Liga Campionilor, informează marca.com, potrivit News.ro.

Diego Simeone si gestul reprobabilFoto: Captura YouTube

Deşi incidentul nu a fost trecut în raportul de arbitraj, UEFA s-a autosesizat şi a decis să nu-l suspende pe tehnicianul argentinian, ci numai să-l amendeze.

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, şi-a cerut scuze pentru gestul făcut la meciul cu Juventus Torino, de miercuri, din Liga Campionilor.

"Cer scuze încă o dată celor care s-au simţit ofensaţi de acest gest, dar şi celor de la Juventus. A fost o modalitate de a exprima tot ce simt faţă de jucătorii mei, o modalitate greşită. Precizez asta pentru a încheia acest capitol", a declarat Simeone, într-o conferinţă de presă.

El a făcut un gest vulgar către tribuna oficială a Stadionului Wanda Metropolitano, după ce fundaşul Jimenez a deschis scorul pentru formaţia spaniolă în partida cu Juventus Torino, din Liga Campionilor.

"Am făcut-o şi ca jucător. Înseamnă că avem ouă, multe, am arătat-o când i-am folosit titulari pe Costa şi Coke după o lună de inactivitate. Trebuie să ai ouă şi să le arăţi", a explicat tehnicianul argentinian atunci.

Simeone a mai arătat că are "ouă", când era jucător la Lazio, după un meci. La 20 februarie, el s-a manifestat, astfel, după ce Morata a avut un gol anulat pe baza asistenţei video.

Atletico Madrid a învins, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, scor 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Gimenez (78) şi Godin (83), în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 12 martie.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Diego Simeone, limitele manifestării bucuriei și gestul obscen care s-a repetat la adresa lui Juventus