Jesse Lingard a fost unul dintre cei zece jucători indisponibili pentru returul de la Paris, mijlocaşul englez fiind accidentat. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a urmărit din fața televizorului partida dintre PSG și Manchester United, bucurându-se într-un mod absolut nebun după golul marcat de Rashford în minutul 90+4.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Manchester United a reușit să se califice în sferturile Champions League, după ce a întors scorul în dubla cu PSG. Pe Old Trafford, "diavolii" pierduseră cu 0-2, iar șansele de calificare erau destul de mici, având în vedere că Solskjaer nu a avut la dispoziție zece jucători, printre care și Pogba (suspendat). United s-a impus cu 3-1, golul calificării fiind înscris de Marcus Rashford în minutul 90+4, dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR.

Bucuria lui Lingard după golul marcat de Rashford:

Și Patrice Evra, aflat pe Parc des Princes, s-a dezlănțuit după golul lui Rashford. Fost jucător la Manchester United în perioada 2006-2014, Evra a urmărit din tribune meciul dintre PSG și Manchester United, alături de Pogba. Cei doi au transformat sloganul "Ici c'est Paris" în "Ici c'est Manchester United".

"Ici c'est Manchester United" - Evra, bucurie fără margini pe "Parc des Princes"

Cum au sărbătorit jucătorii lui United în vestiar:

S-ar putea să te intereseze și:

Neymar acuză arbitrajul după ce PSG a fost eliminată din Champions League: "Este o rușine. Nu a fost nimic, niciun penalty"

IMAGINEA ZILEI: Cantona, Sir Alex Ferguson și Solskjaer, trei generații, același club - Manchester United

Thomas Tuchel, după eliminarea din Champions League: "Nu știu să explic ce s-a întâmplat. Mă voi duce acasă, fără să vorbesc, fără să gândesc"

Ole Gunnar Solskjaer laudă performanța echipei sale: "Acesta este Manchester United. Băieții au fost cu adevărat formidabili"

VIDEO PSG - Manchester United 1-3 / Seara magică a "diavolilor" - Rashford a înscris golul calificării din penalty, în minutul 90+4

Champions League: Manchester United, în sferturi datorită numărului de goluri marcate în deplasare (3-1 vs PSG) - Reușitele echipei engleze au venit în urma gafelor parizienilor