Tehnicianul echipei Paris Saint-Germain, Thomas Tuchel, a declarat, miercuri seară, că nu poate explica eliminarea formaţiei sale din optimile Ligii Campionilor, după 3-1 cu Manchester United, scrie News.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Sincer, nu ştiu să explic ce s-a întâmplat. Voi vreţi să ştiţi, dar eu nu pot să explic. Am nevoie de o zi sau două de pauză. Mă voi duce acasă, fără să vorbesc, fără să gândesc. Trebuie să continuăm, dar nu azi", a declarat Tuchel.

Formaţia Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, miercuri seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, scorul a fost 2-0 pentru PSG.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Lukaku ‘2, ’30 şi Rashford ‘90+4, acesta din urmă dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu, după consultarea VAR.

Pentru PSG a înscris Bernat, în minutul 12.

S-ar putea să te intereseze și:

Ole Gunnar Solskjaer laudă performanța echipei sale: "Acesta este Manchester United. Băieții au fost cu adevărat formidabili"

VIDEO PSG - Manchester United 1-3 / Seara magică a "diavolilor" - Rashford a înscris golul calificării din penalty, în minutul 90+4

Champions League: Manchester United, în sferturi datorită numărului de goluri marcate în deplasare (3-1 vs PSG) - Reușitele echipei engleze au venit în urma gafelor parizienilor