Real Madrid a suferit o înfrângere (4-1 vs Ajax) și o eliminare umilitoare din Champions League, iar presa din Spania este împărțită între criticarea evoluției madrilenilor și ridicarea în slăvi a Ajax-ului lui Erik ten Hag.

ASFoto: Captura

Citește și:

Champions League: Europa va avea o nouă campioană! Dusan Tadic, seară de vis pe Santiago Bernabeu: Real Madrid vs Ajax 1-4 (3-5 la general); Tottenham, în sferturi după o nouă victorie cu Borussia, 1-0 (4-0 la general)

Ce au titrat cele mai importante ziare din Spania:

​"Ajax-ul îi smulge coroana Madridului" - Marca

"Patru luni de doliu", a titrat AS, ziarul de casă al Realului, cu privire la mandatul lui Santiago Solari. "Real Madrid închide sezonul cu o înfrângere furtunoasă în faţa lui Ajax. A fost un dezastru în toate sensurile, cu două bare şi Lucas şi Vinicius accidentaţi"

"Ajax-ul Champions League de un Madrid oribil. Albii au risipit avantajul din tur (2-1) în una dintre cele mai întunecate seri din istoria lui Real. Tadic a condus Ajax-ul care a câştigat premiul pentru curaj şi a pus capăt sezonului pentru Real Madrid. E finalul! Real Madrid 2018-2019 a dispărut. În doar şase zile a venit un triplu eşec pentru Solari, Perez, Bale, Benzema... Un succes de necontestat al unui Ajax de clasă, care merită să meargă în sferturile de finală ale Champions League" - sport.es

"Fiasco absolut pentru Real Madrid, care spune adio acestui sezon. "Albii" au fost eliminaţi din Champions League după ce au fost umiliţi de Ajax chiar pe Bernabeu. Tadic, omul serii pentru Ajax-ul condus exemplar de Frenkie de Jong, a instalat o criză adâncă la Real" - Mundo Deportivo (Real a fost eliminată din Cupa Spaniei și se află la 12 puncte distanță de Barcelona în La Liga)"

Nici francezii nu au rămas indiferenți față de eșecul madrilenilor. L'Equipe a titrat scurt, dar tăios: "Rușinea".