PSG continuă marșul spre un nou titlu de campioană în Ligue 1. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Caen, grație "dublei" reușite de Kylian Mbappe (etapa a XXVII-a din Ligue 1).

HotNews.roFoto: Hotnews

Rezumatul meciului Caen vs PSG.

După o primă repriză fără goluri, Caen a fost prima care a deblocat tabela de pe Stade Michel d'Ornano. Casimir Ninga a înscris în minutul 56, după o pasă a lui Fajr. Bucuria gazdelor nu a durat prea mult. Trei minute mai târziu, Mbappe a egalat scorul din penalty. Francezul și-a trecut în cont dubla în minutul 87, stabilind scorul final al meciului.

Kylian Mbappe a ajuns la 24 de goluri în actuala ediție din Ligue 1, fiind cel mai bun marcator al campionatului din Franța.

După 26 de meciuri disputate, PSG a acumulat 71 de puncte, având un avans de 20 de puncte față de la Lille, ocupanta locului secund. De partea cealaltă, Caen se află pe locul 18 (retrogradabil), cu 20 de puncte.

În actuala ediție din Ligue 1, PSG are 23 de victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere.

Tot sâmbătă mai au loc meciurile Angers-Monaco şi Reims-Amiens, iar partidele Guingamp-Nantes, Lille-Dijon, Nice-Strasbourg, Lyon-Toulouse şi Marseille-Saint-Etienne se dispută duminică. Întâlnirea Bordeaux-Montpellier este programată marţi.