PAOK Salonic poate face eventul în acest sezon, în Grecia. Echipa lui Răzvan Lucescu s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei, după o victorie cu 4-2 în faţa celor de la Panionios. Elevii lui Lucescu Junior au avut nevoie de prelungiri ca să-şi asigure biletele pentru careul de aşi al Cupei, potrivit Mediafax.

Razvan LucescuFoto: paokfc.gr

A fost 2-1 pentru PAOK după 90 de minute, dar datorită rezultatului din tur a fost nevoie de prelungiri ca una dintre echipe să se poată departaja. Biseswar şi Swiderski, respectiv Durmnshaj au marcat în timpul regulamentar. PAOK a decis calificarea în prelungiri, deşi s-a trezit egalată după golul lui Camara, din minutul 94. Apoi, Akpom şi Vieirinha au marcat pentru echipa lui Răzvan Lucescu, asigurând astfel biletele pentru semifinalele Cupei.

Alin Toşca, fundaşul stânga român de la PAOK, a fost doar rezervă. În semifinalele Cupei Greciei s-au mai calificat AEK Atena, Asteras Tripolis, iar ultima participantă din careul de aşi va fi stabilită după ce returul dintre Limia şi Olympiakos. În tur a fost 3-3.

Victoria lui PAOK vine după egalul din derby-ul oraşului Salonic, din campionat, 1-1 cu Aris. În campionat, echipa lui Răzvan Lucescu e lider cu 58 de puncte, la şapte distanţă de Olympiakos, principala urmăritoare. Dacă ia titlul, Răzvan Lucescu aduce coroana de campioană la Salonic după mai bine de 30 de ani.