Portarul echipei Chelsea, Kepa Arrizabalaga, a fost amendat cu salariul pe o săptămână după ce a refuzat să fie înlocuit la finala Cupei Ligii Angliei, relatează presa engleză, citată de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

La partida de duminică, pierdută de Chelsea în faţa formaţiei Manchester City, scor 3-4 la loviturile de departajare, Kepa Arrizabalaga a refuzat să fe înlocuit cu Willy Caballero cu puţin înainte de loviturile de departajare.

În prelungiri, el ceruse de două ori să i se acorde îngrijiri, acuzând crampe.

Ulterior, spaniolul a spus că de fapt trăgea de timp. În momentul în care tehnicianul Mauricio Sarri a vrut să în schimbe cu Willy Caballero, el a gesticulat refuzând categoric să fie înlocuit. Nervos, Sarri s-a agitat la marginea terenului, la un moment dat chiar îndreptându-se către tunel pentru a ieşi, dar s-a răzgândit şi a rămas până la final.

Kepa şi-a cerut iertare, luni, pentru comportamentul său. “A fost o neînţelegere, dar după ce m-am gândit mai bine mi-am dat seama că am gestionat greşit situaţia”, a precizat portarul într-un comunicat.

Maurizio Sarri a declarat că a discutat cu portarul şi de asemenea a vorbit despre o neînţelegere. “Kepa ştie că a făcut o greşeală mare prin felul în care a reacţionat. Şi-a cerut iertare. Din punctul meu de vedere cazul este încheiat”, a afirmat Sarri.

Salariul pe o săptămână al lui Kepa Arrizabalaga este de aproximativ 190.000 de lire sterline. Această sumă va fi donată Fundaţiei Chelsea.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Explicația lui Kepa Arrizabalaga după ce a refuzat să iasă de pe teren: "Intenția mea nu a fost să fac ceva împotriva antrenorului"

Manchester City a câștigat Cupa Ligii Angliei, după 4-3 la lovituri de departajare cu Chelsea / Kepa a refuzat schimbarea și l-a enervat pe Maurizio Sarri