Meciul dintre Benfica și Galatasaray a fost condus de o brigadă din România, avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan. Cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, după ce arbitrul român a anulat trei goluri, dintre care două reușite de oaspeți. Formația portugheză s-a calificat în optimile Europa League grație succesului obținut în tur la Istanbul, scor 2-1.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

În minutul 61, Akbaba a marcat pentru Galatasaray, însă golul nu a fost validat pe motiv de ofsaid. La doar câteva momente distanță, în timp ce erau redate reluările cu primul gol anulat, Pizzi a înscris pentru Benfica. Arbitrul român a anulat și acest gol, pentru henț.

Pe final de meci, în minutul 85, Hațegan le-a mai anulat un gol oaspeților. Diagne a înscris cu capul, dar reușita nu a fost validată tot pentru ofsaid. S-a terminat 0-0, iar Benfica s-a calificat în optimile Europa League, grație victorie cu 2-1 din meciul tur.

Ovidiu Haţegan a fost ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu au fost arbitri adiţionali. Arbitru de rezervă a fost Radu Ghinguleac.

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a criticat arbitrajul din ambele manșe: "Putem spune că cei doi arbitri şi-au pus amprenta! În primul meci nu a fost penalty, iar acum nu a fost ofsaid! Este o pată pe obrazul UEFA!", a declarat Terim, citat de ajansspor.com, potrivit Telekom Sport.

Rezumatul meciului Benfica vs Galatasaray.