​După ce s-a impus cu 3-1 în tur, Napoli a avut de îndeplinit o simplă formalitate pe ''San Paolo" în fața celor de la FC Zurich. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti s-a impus cu 2-0 și și-a asigurat prezența în optimile Europa League. Vlad Chiricheş, care nu mai jucase din septembrie, a fost titular la Napoli.

Vlad ChirichesFoto: sscnapoli.it

Napoli a câștigat meciul de pe teren propriu grație golurilor reușite de Simone Verdi 43' și Adam Ounas 75'. Vlad Chiricheş, care a suferit în septembrie o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, a revenit pe teren. Românul a fost titular și a evoluat 56 de minute, primind un cartonaş galben în minutul 35.

"A fost o bucurie să revin pe teren după cinci luni şi jumătate foarte dificile. Este greu când suferi astfel de accidentări. Însă trebuie să rămâi concentrat, să îţi faci treaba şi să revii la cel mai bun nivel posibil. Europa League? Sper să ajungem până la capăt. Vrem să câştigăm ceva în acest an şi Europa League este un obiectiv clar pentru noi", a declarat Vlad Chiricheş, potrivit News.ro.

Întrebat despre faptul că are un ochi vânăt, Chiricheş a spus râzând: "Am primit un pumn, dar nu-i nimic".

Rezumatul meciului Napoli vs FC Zurich.

Aici poți vedea toate rezultatele înregistrate în returul 16-imilor Europa League.

Tragerea la sorţi a optimilor de finală va avea loc vineri.